A mai friss összetevők
Ezek a vibráló, friss és nyers összetevők a kezedben tartott Rostiban
Cékla
Étrendi nitrátokkal és betalain antioxidánsokkal a vérkeringés támogatásáért
Sárgarépa
Magas béta-karotin (A-vitamin) és élelmi rost tartalom a szép bőrért és jó látásért
Uborka
Elektrolitokban és természetes káliumban gazdag a megfelelő hidratációért
Lilakáposzta
Antociánok, C és K-vitamin, valamint glükozinolátok az erek és a szív védelméért
Citrom
Magas C-vitaminnal támogatja az immunrendszert és segíti a növényi vas felszívódását
Zellergumó
Természetes kálium-, K-vitamin- és élelmirost-forrás a csontok egészségéért
Alma
Antioxidánsai támogatják az immunrendszert, polifenoljai pedig a szív egészségét védik
MIÉRT FONTOS A ROST?
A rost hozzájárul a jóllakottság érzéséhez, támogatja az egészséges emésztést és létfontosságú szerepet játszik a bélrendszer, valamint a vércukorszint megfelelő működésében.
A tudomány jelenlegi állása szerint a megfelelő rostbevitel
az egyik legerősebb prevenciós tényező a krónikus betegségek ellen.