A mai friss összetevők

Ezek a vibráló, friss és nyers összetevők a kezedben tartott Rostiban

Cékla

Cékla

Étrendi nitrátokkal és betalain antioxidánsokkal a vérkeringés támogatásáért

Sárgarépa

Sárgarépa

Magas béta-karotin (A-vitamin) és élelmi rost tartalom a szép bőrért és jó látásért

Uborka

Uborka

Elektrolitokban és természetes káliumban gazdag a megfelelő hidratációért

Lilakáposzta

Lilakáposzta

Antociánok, C és K-vitamin, valamint glükozinolátok az erek és a szív védelméért

Citrom

Citrom

Magas C-vitaminnal támogatja az immunrendszert és segíti a növényi vas felszívódását

Zellergumó

Zellergumó

Természetes kálium-, K-vitamin- és élelmirost-forrás a csontok egészségéért

Alma

Alma

Antioxidánsai támogatják az immunrendszert, polifenoljai pedig a szív egészségét védik

MIÉRT FONTOS A ROST?

A rost hozzájárul a jóllakottság érzéséhez, támogatja az egészséges emésztést és létfontosságú szerepet játszik a bélrendszer, valamint a vércukorszint megfelelő működésében.

A tudomány jelenlegi állása szerint a megfelelő rostbevitel
az egyik legerősebb prevenciós tényező a krónikus betegségek ellen.

Tudományos források:

Frontiers in Nutrition[1]|Cell Host & Microbe[2]|News-Medical.net[3]
National Library of Medicine[4][5]|PubMed[6][7][8]